Waarom Google Adsense Reclame ?

Zoals u weet is deelname en gebruik van Droneopdrachten.nl Gratis !

Om toch een stukje van de kosten die de website met zich meebrengen (denk aan, webhosting, dataverkeer etc) te kunnen bekostigen, zijn wij helaas genoodzaakt om reclame te plaatsen om de website en het gebruik hiervan gratis ter beschikking te stellen.

Wanneer en waarom is DroneOpdrachten opgericht?

DroneOpdrachten.nl is in 2017 gestart. De dronemarkt is groeiende; steeds meer liefhebbers houden zich bezig met het maken van foto’s en filmpjes vanuit de lucht, niet alleen voor zichzelf maar ook voor anderen. Maar hoe vind je elkaar? Dit kan op DroneOpdrachten.nl !

Wat doet DroneOpdrachten?

Op deze site komt vraag en aanbod bij elkaar. Je kunt je aanmelden als dronepiloot en als opdrachtgever. Tevens kun je hier ook allerlei informatie vinden over drones en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

Wie kan zich inschrijven?

Je kunt je als opdrachtgever inschrijven of als freelancer (dronepiloot). Ben je beide, dan kun je twee accounts aanmaken. Inschrijven kun je hier www.opdrachten.nl/inschrijven

Is de inschrijving gratis?

Ja. De inschrijving voor zowel opdrachtgever als freelancer (dronepiloot) is gratis.

Hoe schrijf je je in?

Je logt in op de homepagina met email en bedenkt een wachtwoord. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Hierna kun je je profiel aanmaken.

Geen bevestigingsmail ontvangen?

Let op: de bevestigingsmail kan in jouw spambox terechtkomen omdat jouw provider de afzender niet herkent. Check dit eerst. Heb je niets ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wachtwoord vergeten?

Klik hier (link) om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Hoe wijzig ik mijn inschrijfgegevens?

Je logt in met je wachtwoord. Op jouw profielpagina kun je via “mijn gegevens” jouw teksten en voorkeuren bekijken en wijzigen. Deze wijzigingen kun je bevestigen door op de “bevestig” button te klikken.

Hoe schrijf ik me uit?

Na het inloggen kun je bij “Mijn gegevens” het onderwerp “Verwijder mijn profiel” selecteren. Zodra je deze hebt aangeklikt worden al jouw gegevens verwijderd. Wil je eventueel later weer inschrijven zul je een nieuw wachtwoord moeten kiezen.

Ik ben opdrachtgever, hoe plaats ik een opdracht?

Klik op onze homepage op “Plaats een opdracht”. Je krijgt dan een invulformulier te zien. Vul dit zo volledig mogelijk in, zodat je gerichte reacties kunt ontvangen.

Wat zijn de voorwaarden waaraan een opdracht moet voldoen?

Alleen opdrachten die door zelfstandige professionals of organisaties uitgevoerd dienen te worden zijn toegestaan. Aanvragen voor een (vast) dienstverband o.i.d. zijn niet toegestaan. Dit geldt ook voor commerciële uitingen (het aanbieden van diensten of producten). Voordat een opdracht online wordt gezet wordt deze door ons beoordeeld.

Hoe langt duurt het voordat de door ons geplaatste opdracht wordt gepubliceerd?

In principe zo spoedig mogelijk na indiening van de opdracht. Een aantal keren per dag worden de binnengekomen opdrachten doorlopen en na goedkeuring direct geplaatst. Wij hebben er bewust voor gekozen opdrachten niet automatisch te plaatsen, om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo wordt ook voorkomen dat er dubbele opdrachten worden geplaatst.

Hoe kan ik de ontvangen reacties bekijken?

Zodra iemand op jouw opdracht reageert, ontvang je een e-mail. Tevens kun je de reacties in jouw profiel onder “Mijn opdrachten” bekijken.

Hoe reageer ik op reacties van dienstverleners?

Dit kan door een bericht te schrijven in het tekstvak van de betreffende opdracht (chatten). Je kunt ook rechtstreeks mailen met de dienstverlener.

Hoe sluit ik mijn geplaatste opdracht?

In jouw profiel onder “Mijn opdrachten” kun je de geplaatste opdracht bekijken en ook sluiten. Wanneer je de opdracht sluit, wordt gevraagd om een terugkoppeling te geven aan alle dienstverleners die hebben gereageerd. Jouw reactie wordt vervolgens naar hen doorgestuurd. Geef een zo duidelijk mogelijke terugkoppeling zodat de dienstverleners weten waarom zij niet zijn benaderd.

Wat zijn de (spel) regels m.b.t. het sluiten van een opdracht?

Uiteraard willen we kwaliteit en correctheid op onze site waarborgen. Een belangrijke regel hiervoor is het juist en tijdig terugkoppelen naar dienstverleners. Zij steken immers tijd en energie in het maken van een passende offerte. Sluit een opdracht daarom zodra dit mogelijk is en geef een duidelijke terugkoppeling aan de dienstverleners die hebben gereageerd. Wanneer opdrachten onnodig lang open blijven staan of niet correct worden afgesloten, kan dit betekenen dat wij genoodzaakt zijn om jouw account te blokkeren.

Ik ben dronepiloot, hoe reageer ik op een opdracht?

Dit doe je door een reactie te schrijven in het tekstvak onder de getoonde informatie over de betreffende opdracht. Je kunt ook een bestand toevoegen (offerte of cv) om jouw reactie te onderbouwen.

Kan een ander mijn reactie op een opdracht ook zien?

Nee. Behalve jij kan alleen de opdrachtgever jouw reactie zien.

Hoe weet ik dat mijn reactie is aangekomen bij de opdrachtgever?

Als je bent ingelogd en naar “Mijn opdrachten”’ gaat, zie je daar de opdrachten staan waarop je hebt gereageerd, met daarbij jouw feitelijke reactie. Jouw reactie is dan ook zichtbaar c.q. aangekomen bij de opdrachtgever.

Hoe kan ik de reactie van een opdrachtgever bekijken?

Je ontvangt een e-mail zodra een opdrachtgever op jouw reactie heeft gereageerd. De ontvangen reactie van de opdrachtgever kun je ook, als je bent ingelogd, in “Mijn opdrachten” bekijken.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe opdrachten?

Je kunt uiteraard zelf zoeken op DroneOpdrachten.nl. Maar wij kunnen jou ook een e-mail sturen als er een opdracht is geplaatst in jouw vakgebied en gewenste provincie(s). Dit kan zijn een e-mail bij elke opdracht, of 1 e-mail per dag. Jouw keuze kun je aangeven in jouw profiel onder “Mijn gegevens”. Uiteraard is het altijd mogelijk om deze voorkeuren op een later moment weer aan te passen.

Hoe zoek ik een opdracht?

Ga naar “Zoek een opdracht” en selecteer de juiste opdrachtrubriek. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om anders zoekcriteria in te geven zoals provincie, trefwoord en soort opdracht.

Hoe weet ik of opdrachten actueel zijn?

Wij gaan er in principe vanuit dat opdrachtgevers, zodra zij rond zijn met een freelancer, dit melden aan iedereen die op hun opdracht heeft gereageerd (de zogenaamde terugkoppeling). Kwestie van goed fatsoen en correct handelen. De ene opdrachtgever zal wat langer tijd nodig hebben om te beslissen dan een ander, ook afhankelijk van de ontvangen reacties. Maar wij houden natuurlijk wel een vinger aan de pols. Uiteraard kun je ons altijd mailen mocht je twijfelen of een opdracht nog steeds actueel is, of wanneer je geen (af)bericht hebt ontvangen.

Ik heb een tip!

Uiteraard staan wij altijd open voor tips die ons platform kunnen verbeteren. Heb je zo’n tip? Laat het ons weten! En wij laten jou natuurlijk weten wat we ermee kunnen doen.

Contact met DroneOpdrachten.nl?

Veel antwoorden op vragen vind je al op deze pagina. Staat jouw vraag er onverhoopt niet tussen? Of wil je ons over andere zaken berichten? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar admin@opdrachten.nl. Wij zullen je zo spoedig mogelijk een terugkoppeling geven.

Adverteren op DroneOpdrachten.nl?

Dit bemiddelingsplatform is een snel groeiend platform van freelance werk in Nederland en België. Dagelijks vinden aanmeldingen door professionals plaats en worden wij veelvuldig bezocht. Adverteren kan op verschillende manieren. Interesse? Neem hiervoor contact met ons op via admin@opdrachten.nl