1. Schrijf in en plaats uw opdracht

  Maak een account aan. Omschrijf daarna zo duidelijk mogelijk wat uw opdracht is (er is geen tekstlimiet). Dit zal zichtbaar zijn voor de bij ons ingeschreven freelancers en bezoekers van de site. Uw persoonlijke gegevens, zoals e-mail of telefoonnummers blijven privé, zodat u geen spam of ongewenste berichten ontvangt.

  1. Opdracht actueel houden

  Zodra er reacties binnenkomen, bekijk deze zorgvuldig en maak een keuze. Laat een opdracht niet maanden staan, dit wekt alleen maar de indruk dat het geen serieuze opdracht zou zijn. Zodra u voor een bepaalde freelancer hebt gekozen, verzoeken wij om iedereen die gereageerd heeft een terugkoppeling te geven en ook de reden te vermelden waarom niet voor hen gekozen is. Wel zo netjes.

  Zodra de opdracht is afgerond kunt u bij desbetreffende freelancer ook een beoordeling (recensie) achterlaten op de site.

  1. Freelancers zoeken

  Uiteraard kunt u ook zelf de profielen van diverse freelancers bekijken om zo een geschikte kandidaat voor uw opdracht te vinden.

  1. Schrijf in

  Maak uw profiel zo compleet mogelijk aan. Omschrijf wat u kunt aanbieden, eventueel met referenties of voorbeelden. Geef ook aan of u gecertificeerd bent, of eventueel kunt zorgen voor benodigde vergunningen.

  1. Opdracht zoeken

  Een opdracht kunt u zoeken per categorie (zie homepage). Bij een geschikte opdracht kunt u een bericht (offerte) achterlaten. Zodra er gereageerd wordt ontvangt u een e-mail. Dit kunt u ook via uw profiel checken. Zodra een opdracht vergeven is ontvangt u van de opdrachtgever een terugkoppeling.